top of page

Tue, 19 May

|

Online Event

Tibeti Torokének Meditatív Koncert

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Tibeti Torokének Meditatív Koncert

Idő és helyszín

19 May 2020, 20:00 CEST – 20 May 2020, 00:00 CEST

Online Event

Az eseményről

108 perces tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs ülőkoncert Ölvedi Gáborral (Karma Pema Dorje). 

Belső szentélyünk felfedezése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival... Az estre látogató egy hangokból, vibrációkból épült belső szentélyben lépdelhet, mely során a legősibb szakrális énektechnikák, a zene, a hangrezgések vezetik helyszínről helyszínre... Tudatunk hegyeinek öleléséből belépünk belső kolostorunk kapuján, melynek meditációs termeiben megélhetjük létezésünk mélyebb rétegeit és értelmét; tudatunk tükrét megtisztítva kívánságokat fogalmazhatunk meg és felajánlásokat tehetünk egy emelkedettebb, tudatosabb világért! Elidőzhetünk lelkünk tájait magasabb perspektívából szemlélve... 

Miközben a hangvibrációkat sejtjeink legmélyére engedjük, lélekben egyre magasabbra emelkedve a kőépületben kijutunk a kolostor tetejére, ahol a nyílt lelki és fizikai tér határtalanná teljesedése segít elvágni a dualizmus hétköznapi tudatállapotának köteleit, és segít felszabadulni bennünket az alól, hogy a dolgokat egymástól elválasztva tapasztaljuk. 

Az est zárásaként a meditáció és a koncert hasznos eredményeit felajánljuk minden érző lény javára. 

Helyszín: ONLINE 

Az eseményen való részvételt 14 éven aluli gyermekeknek nem ajánlom. 

A részvételt nem ajánlom epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval, vagy bipoláris zavarokkal küszködő embertársaimnak.

Belépő

Price

Quantity

Total

  • Jegy

    HUF 1,900.00

    HUF 1,900.00

    0

    HUF 0.00

Total

HUF 0.00

bottom of page