top of page
IMG_3223_edited.jpg
Szakrális dob, szakrális ének, Transzmeditációs
elvonulás
szimbolum_Dorje_webre.png

Régóta szeretném megragadni, összegezni és az esszenciáját közösségivé tenni annak a csodának, amit a zenével, dobokkal, szakrális dobmantrákkal, szakrális énektechnikákkal és az ezekkel kapcsolatos lelki extázissal és elmélyüléssel kapcsolatban megéltem az utóbbi 30 évben.

Erről, és ezek közösségi élménnyé formálásáról, lelki tapasztalásáról szól ez a 3 nap, valamint arról, hogyan válhat ez szeretetté, hogyan tehet együttérzőbbé, hogyan képes emelni a világunkon.

Az elvonulás tervezett programjai:

- Ütőhangszeres workshopok

- Ének-meditációk

- Ritmikus és vokális hologram alkotás

- Tibeti torokénekes mantra meditációk

- Transzdobolás

- Erdei meditációk

- Lassú transz - Szúfi ritmusok

- Különböző kultúrák népzenéinek transzritmusai

Semmilyen zenei előképzettség nem szükséges ahhoz, hogy a táborban velünk lehess! A tábor elsősorban nem zenészeknek szól, de szeretettel várom a muzsikus kollégákat is!

 

Részvétel egyetlen feltétele egy saját keret-dob, amelyen különböző kéztechnikákkal, illetve 1 dobverővel is lehet játszani. Ez lehet “sámán” dob, vagy keresztfa nélküli, egyszerű keretre feszített bőrrel rendelkező, saját dob is.

Ha még nincs, szívesen segítünk abban, hogy be tudd szerezni a táborig.

Ha van a keretdobon kívül ütőhangszered, amin szívesen játszol, hozd bátran.

szimbolum_Dorje_webre.png

Helyszín:

Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház (7304 Mánfa, Fábián Béla u. 87.)

 

Időtartam

Érkezés és szobák elfoglalása pénteken 14 órától. Az első program pénteken 15 órakor kezdődik, és vasárnap 15 óráig tart.

 

Étkezés:

A táborban vegetáriánus étkezést biztosítunk (reggeli, ebéd, vacsora). Ha van speciális étkezési igényed, kérjük, jelentkezéskor jelezd! 

Szállás:

Elhelyezés 2 - 4 - 6 ágyas, apartman jellegű szobákban. A szobákhoz saját fürdő, mosdó tartozik.

 

Utazás:

Az utazás egyénileg történik, telekocsik szervezésében segítünk. 

A jelentkezéskor foglaló elutalását kérjük, a fennmaradó összeget a jelentkezéstől számított 1 hónapon belül kérjük utalni.

 

Lemondás esetén foglalót visszafizetni nem áll módunkban. Lemondás esetén átruházásra van lehetőség, illetve az összeg egy alkalommal továbbvihető egy következő táborra. 

Amennyiben külső körülmény, egészségügyi helyzet, központi rendelet miatt nem lesz módunk megtartani az elvonulást az eredeti időpontjában, úgy a befizetett összeg automatikusan érvényes lesz az új időpontban megtartandó elvonulásra. Ha az új időpont nem megfelelő, visszautaljuk a díjat. Minderről, ha szükségessé válik, emailben értesítjük a jelentkezőket.

Az eseményen való részvételt NEM ajánljuk skizofréniában szenvedőknek, epilepsziás betegeknek, bipoláris zavarokkal élőknek és mániás depresszióval küzdő embertársainknak, valamint kismamáknak!

Kérdés esetén írjatok nyugodtan az info@karmapemadorje.com címre!

Aktuális elvonulás dátumok
szimbolum_Dorje_webre.png
2023. március 17 - 19.
Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház
szimbolum_Dorje_webre.png
2023. április 21 - 23.
Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház
szimbolum_Dorje_webre.png
2023. május 19 - 21.
Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház
szimbolum_Dorje_webre.png
Anchor 1
bottom of page