top of page

Thu, 12 Oct

|

Mikszáth Kálmán Művelődési Központ

Gong és Tibeti Hangtálas hangfürdő, hangutazás

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Gong és Tibeti Hangtálas hangfürdő, hangutazás
Gong és Tibeti Hangtálas hangfürdő, hangutazás

Idő és helyszín

12 Oct 2023, 18:00 – 19:30 CEST

Mikszáth Kálmán Művelődési Központ, Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 50, 2660 Magyarország

Az eseményről

A 90 perces hangfürdőkön egy 1 méter átmérőjű eredeti Chau Gong hangjában fürödhetünk, valamint hangtálakkal, hangolt szélcsengőkkel, hand pan-nel és más egyéb hangszerekkel, valamint emberi énekhanggal merülhetünk, pihenhetünk vagy épp repülhetünk a felhangok keltette hullámokon.

A részvétel regisztrációhoz kötött. 

Belépő: 3.000 Ft, mely a helyszínen készpénzben rendezhető.

Kérlek, hozz magaddal jógamatracot vagy pokrócot, amin átélheted a hangutazást. 

A különböző fémötvözetekből készült, szakrális gongok használata minimum 6000 évre nyúlik vissza elsősorban természetesen Ázsiában, és az európai, nagyméretű harangokhoz hasonlóan a külső és belső, a fizikai és lelki terek kapcsolódását, megismerését, összenyitását szolgálták a megszólaló, gazdag felhangrendszereikkel. A gongok és hangtálak amellett, hogy semmihez sem hasonlítható módon képesek megnyugtatni, relaxálni, kisimítani az embert, képesek felébreszteni a szervezet öngyógyító képességeit, illetve, mivel testünk átlagosan 70% vizet hordoz magában, a szubbasszus, basszus és az erre épülő felhangok hanghullámait a testünkben, a sejtjeinkben lévő víz képes átvenni, és az anyagcsere folyamatokat elindítani, a testünk energiahálózatát harmonizálni.

A gong és hangfürdők nem helyettesítik a nyugati orvoslás módszereit és eszközeit, nem céljuk ezek kiváltása, sőt, néhány esetben nem javaslom a részvételt. Ezek például: skizofrénia, mániás depresszió, bipoláris zavarok, terhesség első és utolsó trimesztere, epekő-vesekő jelenléte, epilepszia, magas láz, pacemaker, trombózis.

Várlak Benneteket szeretettel!

Karma Pema Dorje

Gábor

Esemény megosztása

bottom of page