top of page
IMG_3223_edited.jpg
Egy nap a
Szakrális dob, szakrális ének, Transzmeditáció
jegyében
szimbolum_Dorje_webre.png
2023. szeptember 24.
Kőröshegy

Ütőhangszeres, énekes, meditációs workshopok és

Tibeti torokénekes meditatív koncert

Régóta szeretném megragadni, összegezni és az esszenciáját közösségivé tenni annak a csodának, amit a zenével, dobokkal, szakrális dobmantrákkal, szakrális énektechnikákkal és az ezekkel kapcsolatos lelki extázissal és elmélyüléssel kapcsolatban megéltem az utóbbi 30 évben.

Erről és ezek közösségi élménnyé formálásáról, lelki tapasztalásáról szól ez a nap, valamint arról, hogyan válhat ez szeretetté, hogyan tehet együttérzőbbé, hogyan képes emelni a világunkon a közös muzsikálás, dobolás és éneklés.

A nap tervezett programjai:

- Ütőhangszeres foglalkozások

- Közösségi ének-meditációk

- Ritmikus és vokális hologram alkotás

- Tibeti torokénekes mantra meditációk

- Transzdobolás

- Ismerkedés különböző kultúrák népzenéinek transzritmusaival

- Mantra koncert

 

Semmilyen zenei előképzettség nem szükséges ahhoz, hogy ezen a napon velünk lehess! A nap elsősorban nem zenészeknek szól, de szeretettel várom a muzsikus társakat is!

 

A részvétel egyetlen feltétele egy saját keret-dob, amelyen különböző kéztechnikákkal, illetve 1 dobverővel is fogunk majd játszani. Ez lehet “sámándob”, vagy keresztfa nélküli, egyszerű keretre feszített bőrrel rendelkező, saját keret-dob is.

 

Ha még nincs, és kölcsön kérni sem tudtál, szívesen segítünk abban, hogy be tudd szerezni, illetve korlátozott számban mi is tudunk kölcsönadni a workshop idejére. Ezt kérünk jelentkezéskor feltétlenül jelezd. 

Ha van a keretdobon kívül ütőhangszered, amin szívesen játszol, hozd bátran.

szimbolum_Dorje_webre.png

Helyszín:

Kőröshegy, Carpe Diem Park

8617 Kőröshegy, Borkút u. 2451. hrsz.

Időtartam:

2023. szeptember 24. vasárnap, 9:30 - 20:30 -ig

Érkezés 9:15 órától

Kezdés 9:30 órakor, a workshop 17:00 órakor ér véget.

Az ezt követő Tibeti Torokénekes Meditatív koncert 18:30 - 20:30-ig tart.

 

Részvételi díj:

Ha valaki az esti koncerten nem tud maradni, van lehetőség csak a workshopon való részvételre is.

Workshop ÉS koncert (9:30 - 20:30-ig) - 20.000 Ft

Csak a workshopon való részvétel (9:30 - 17:00-ig) - 17.500 Ft

A workshopra jelentkezni az oldal alján található űrlap kitöltésével lehet. 

Étkezés:

60 perces ebédszünet lesz napközben, kérünk, készüljetek magatoknak ebéddel, szendviccsel, vízzel, üdítővel. 

A napra jelentkezni a lap alján található űrlap kitöltésével lehetséges. A regisztrációt követően emailben küldjük meg az utalási részleteket.

 

Fizetési határidő 8 nap.

Részvétel 18 év felett lehetséges.

 

A részvételt ezen kívül NEM ajánlom kismamáknak (első és harmadik trimeszter idején), epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval, pánikbetegséggel, diagnosztizált, vagy vélt pszichiátriai problémákkal küzdőknek, hallucinációkkal küszködő, illetve mentális problémák miatt kezelés/gyógyszeres kezelés alatt álló embertársaimnak.
Köszönöm a megértést.

Lemondási feltételek:

Befizetett részvételi díjat orvosi igazolás ellenében tudunk visszafizetni. Egyéb lemondás esetén a befizetett összeg átruházható másra, illetve egy alkalommal továbbvihető egy következő workshopra.

 

Amennyiben külső körülmény, egészségügyi helyzet, központi rendelet miatt nem lesz módunk megtartani a workshopot az eredeti időpontjában, úgy a befizetett összeg automatikusan érvényes lesz az új időpontban megtartandó alkalomra. Ha az új időpont nem megfelelő, a workshop díját visszautaljuk. Minderről, ha szükségessé válik, emailben értesítjük a jelentkezőket.

 

Várlak szeretettel!

Jelentkezés
a 2023. szeptember 24-i, kőröshegyi workshopra
Melyik programokra csatlakozol?

Keretdobot és dobverőt kérlek hozz magaddal a workshopra. Amennyiben nem tudsz hozni és kölcsönkérni sem tudsz erre a napra, jelezd felénk és limitált számban tudunk kölcsön adni.

Köszönjük a jelentkezésed! Néhány percen belül emailben küldjük a további tudnivalókat. Amennyiben nem találod a levelet, kérlek ellenőrizd a Levélszemétben is.

bottom of page