top of page
IMG_3223_edited.jpg
Egy nap a
Szakrális dob, szakrális ének, Transzmeditáció
jegyében
szimbolum_Dorje_webre.png
2022. április 24.
Budapest

Ütőhangszeres, énekes, meditációs workshopok és

Tibeti torokénekes meditatív koncert

Régóta szeretném megragadni, összegezni és az esszenciáját közösségivé tenni annak a csodának, amit a zenével, dobokkal, szakrális dobmantrákkal, szakrális énektechnikákkal és az ezekkel kapcsolatos lelki extázissal és elmélyüléssel kapcsolatban megéltem az utóbbi 30 évben.

Erről és ezek közösségi élménnyé formálásáról, lelki tapasztalásáról szól ez a nap, valamint arról, hogyan válhat ez szeretetté, hogyan tehet együttérzőbbé, hogyan képes emelni a világunkon a közös muzsikálás, dobolás és éneklés.

A nap tervezett programjai:

- Ütőhangszeres foglalkozások

- Közösségi ének-meditációk

- Ritmikus és vokális hologram alkotás

- Tibeti torokénekes mantra meditációk

- Transzdobolás

- Ismerkedés különböző kultúrák népzenéinek transzritmusaival

- Mantra koncert

 

Semmilyen zenei előképzettség nem szükséges ahhoz, hogy ezen a napon velünk lehess! A nap elsősorban nem zenészeknek szól, de szeretettel várom a muzsikus társakat is!

 

A részvétel egyetlen feltétele egy saját keret-dob, amelyen különböző kéztechnikákkal, illetve 1 dobverővel is fogunk majd játszani. Ez lehet “sámándob”, vagy keresztfa nélküli, egyszerű keretre feszített bőrrel rendelkező, saját keret-dob is.

 

Ha még nincs, és kölcsön kérni sem tudtál, szívesen segítünk abban, hogy be tudd szerezni, illetve korlátozott számban mi is tudunk kölcsönadni a workshop idejére. Ezt kérünk jelentkezéskor feltétlenül jelezd. 

Ha van a keretdobon kívül ütőhangszered, amin szívesen játszol, hozd bátran.

szimbolum_Dorje_webre.png

Helyszín:

MagNet Közösségi Ház - Napraforgó terem

1062 Budapest, Andrássy út 98.

 

Időtartam:

2022. április 24. vasárnap, 9:00 - 19:45 -ig

Érkezés 8:45 órától

Kezdés 9:00 órakor, a workshop 17:00 órakor ér véget. 

Az ezt követő Mantra koncert 18:30 - 19:45-ig tart.

Részvételi díj:

20.000 Ft, ami tartalmazza a workshopon és a koncerten való részvételt.

A napra jelentkezni a lap alján található űrlap kitöltésével lehetséges. A regisztrációt követően emailben küldjük meg az utalási részleteket. Utalási határidő 8 nap.

Részvétel 18 év felett lehetséges.

 

A részvételt nem ajánlom epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval küszködő embertársaimnak.

Étkezés:

60 perces ebédszünet lesz napközben, kérünk, készüljetek magatoknak ebéddel, szendviccsel, vízzel, üdítővel. 

Lemondási feltételek:

Befizetett részvételi díjat orvosi igazolás ellenében tudunk visszafizetni. Egyéb lemondás esetén a befizetett összeg átruházható másra, illetve egy alkalommal továbbvihető egy következő workshopra.

 

Amennyiben külső körülmény, egészségügyi helyzet, központi rendelet miatt nem lesz módunk megtartani a workshopot az eredeti időpontjában, úgy a befizetett összeg automatikusan érvényes lesz az új időpontban megtartandó alkalomra. Ha az új időpont nem megfelelő, a workshop díját visszautaljuk. Minderről, ha szükségessé válik, emailben értesítjük a jelentkezőket.

 

Várlak szeretettel!

Jelentkezés
az április 24-i workshopra

Keretdobot és dobverőt kérlek hozz magaddal a workshopra. Amennyiben nem tudsz hozni és kölcsönkérni sem tudsz erre a napra, jelezd felénk és limitált számban tudunk kölcsön adni.

Köszönjük a jelentkezésed! Néhány percen belül emailben küldjük a további tudnivalókat. Amennyiben nem találod a levelet, kérlek ellenőrizd a Levélszemétben is.

bottom of page